Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr riscă 70 de ani de închisoare, după ce și-a luat un Lamborghini cu ajutoarele de stat pentru coronavirus

Un tânăr riscă 70 de ani de închisoare, după ce și-a luat un Lamborghini cu ajutoarele de stat pentru coronavirus

Un tânăr din Statele Unite a cheltuit toți banii primiți din împrumuturi federale destinate să ajute întreprinderile aflate în dificultate, în contextul crizei economice provocate de noul coronavirus, pe un Lamborghini Huracan și alte achiziții frauduloase.

o_1eeahkehl1vu2hch7hq1o12qt6b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    28 Iul 2020   •   14:15

Bărbatul de 29 de ani a fost arestat și acuzat de trei infracțiuni, au declarat luni oficialii. David T. Hines  a fost acuzat de fraudă bancară, după ce a făcut o declarație falsă către o instituție de creditare. Acesta s-a angajat tranzacții cu venituri ilegale, potrivit procurorilor de la Curtea Districtului a Statelor Unite pentru districtul de sud al Florida.

Ar putea primi până la 70 de ani de închisoare, dacă este condamnat pentru toate acuzațiile

În luna aprilie, Hines s-a alăturat câtorva proprietari de afaceri care solicită ajutor financiar din partea Programului federal de protecție Paycheck, un program de împrumut creat pentru a ajuta întreprinderile să își păstreze angajații în timpul pandemiei coronavirusului.

Până în mai, Hines a început să primească bani din programul de împrumut. El a primit trei tranșe în valoare totală de 3.984.557 USD, potrivit autorităților. Pe măsură ce acești bani au intrat, bărbatul a continuat să depună cereri pentru mai multe fonduri. În cele din urmă, cererile sale au fost de 13.542.741 dolari, au spus oficialii.

×
Subiecte în articol: tanar lamborghini
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close