Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 16 ani a rămas fără picior pentru că nu a fost operat la timp (VIDEO)

Un tânăr de 16 ani a rămas fără picior pentru că nu a fost operat la timp (VIDEO)

Un tânăr de 16 ani a rămas fără picior pentru că nu a fost operat la timp (VIDEO)
05 Mar 2010   •   20:22

Sistemul sanitar românesc face încă o victimă. Medicii din Târgovişte sunt acuzaţi că nu au făcut nimic, timp de două zile, pentru un băiat rănit într-un accident de maşină. Când, în sfârşit, au luat decizia să trimită pacientul la Bucureşti, a fost prea târziu. Medicii de aici au fost nevoiţi să-i amputeze un picior băiatului de numai 16 ani. Mai mult, părinţii băiatului susţin că medicul ortoped care s-a ocupat de caz le-a cerut bani pentru a face intervenţia chirurgicală.

Starea adolescentului s-a agravat după câteva zile. Medicii de la spitalul judeţean din Târgovişte l-au trimis la Bucureşti, la Spitalul Floreasca. Medicii de aici au fost nevoiţi să-i amputeze băiatului piciorul rănit. O soluţie salvatoare, având în vedere că s-au luptat chiar să-l menţină în viaţă.

Între timp, la Târgovişte cazul este subiect tabu.

Acum, părinţii caută vinovaţii printre medici, mai ales că, potrivit lor, doctorii au primit şi bani pentru operaţiile făcute. Dacă aceşti bani au intrat sau nu în buzunarul doctorului Radu Minulescu o ştie doar el. El nu a fost de găsit la spital.

Părinţii băiatului vor depune o plângere la Colegiul Medicilor după ce Adrian se va simţi mai bine.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: spaga picior tanar doctor Floreasca spital medici
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close