Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr beat și fără permis a luat mașina familiei și a făcut accident. S-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit în poarta unei case

Un tânăr beat și fără permis a luat mașina familiei și a făcut accident. S-a rostogolit de câteva ori și s-a oprit în poarta unei case

masina rasturnata
Tânărul a scăpat cu viață. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    13 Oct 2024   •   17:01

Un accident ce se putea termina cu o tragedie a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o stradă în localitatea Prilipeț, din județul Caraș-Severin. Un tânăr de 18 ani din comuna Bozovici, beat și fără permis de conducere, a urcat în mașina familiei cu care venise la o petrecere și a plecat spre casă. A pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și după ce s-a rostogolit de mai multe ori, s-a lovit de un cap de pod și s-a oprit în poarta unei case.

După ce a chefuit toată noaptea și fără a poseda permis de conducere, un tânăr de 18 ani din Bozovici a urcat în autoturismul familiei cu care venise la petrecere și a plecat spre casă.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și după ce s-a rostogolit de mai multe ori, s-a lovit de un cap de pod și s-a oprit in poarta unei case.

Din fericire, tânărul a scăpat cu viață. Are mai multe contuzii și lovituri, cucuie și doi dinți lipsă, dar este în viață și a ieșit singur din mașina făcută praf.  

La controlul polițiștilor cu aparatul etilotest, acestuia i-a ieșit o alcoolemie de 0,65 alcool în aerul expirat. Asta înseamnă o valoare dublă în sânge.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, în stare de ebrietate și fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: accident sofer beat permis de conducere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close