Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar, în Buftea

Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar, în Buftea

accident buftea masina lovita
Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină și a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. FOTO: Captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    01 Sep 2024   •   09:21

Accident grav produs în apropierea Capitalei în Buftea, de un tânăr de 19 ani care s-a urcat la volan beat şi sub influenţa drogurilor. Nu avea nici permis de conducere şi furase maşina de la cumnatul său. Şi alți șoferi iresponsabili s-au ales în noaptea de sâmbătă spre duminică cu dosare penale şi au rămas fără carnet de conducere, în urma raziilor efectuate de poliţiştii rutieri din județul Ilfov.

Tânărul în vârstă de 19 ani a reuşit să găsească cheia de rezervă de la maşina cumnatului său şi nu a stat pe gânduri. Deşi nu avea permis de conduere, era beat și consumase inclusiv droguri a pornit la drum. Nici nu s-a urcat bine la volan că a izbit din plin o altă maşină condusă regulamentar de un tânăr în vârstă de 24 de ani.

Sosiţi la locul accidentului, poliţiştii i-au testat pe ambii şoferi. Tânărul de 19 ani avea o alcoolemie de 0,61 mg alcool pur în aerul expirat. Atât el, cât şi pasagerul celeilalte maşini au fost răniţi şi duşi la spital pentru îngrijiri.

În timpul raziei efectuate de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, alţi patru bărbaţi au fost prinşi conducânt fără permis de conducere. Alţi trei şoferi au rămas fără permis după ce au fost prinşi băuţi. Doi dintre ei conduceau cu o alcoolemie uriaşă de 1,27 și 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timpul raziei poliţiştii au dat 83 de amenzi în valoare de aproape 29.000 de lei. De asemenea, alţi patru şoferi au rămas fără permis după ce au efectuat depăşiri neregulamentare.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close