Antena 3 CNN Actualitate Un student la Farmacie se folosea de cursurile de la facultate pentru a produce singur droguri acasă. A fost prins de DIICOT

Un student la Farmacie se folosea de cursurile de la facultate pentru a produce singur droguri acasă. A fost prins de DIICOT

GettyImages-158447055
Un student la Farmacie se folosea de cursurile de la facultate pentru a produce singur droguri acasă. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    18 Oct 2024   •   20:00

DIICOT anunță, vineri, reținerea a doi tineri din județul Harghita, suspectați de trafic de droguri de mare risc. Unul dintre ei, student la Farmacie, s-a folosit de cunoștințele dobândite la cursuri pentru a produce droguri acasă.

În urma perchezițiilor efectuate joi de DIICOT, procurorii au dispus reținerea a doi tineri, de 23 și 25 de ani, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc și tentativă la trafic de droguri de mare risc.

În acest an, tânărul de 25 de ani a procurat și vândut droguri de mare risc sub formă de substanță cristalină, iar joi avea la domiciliul său, pentru vânzare, o cantitate de amfetamină (drog de mare risc).

Cu privire la tânărul de 23 de ani, cercetările au scos la iveală că acesta, folosind cunoștințele dobândite la cursurile universitare cu profil farmaceutic, pe care le urmează, a făcut rost de substanțe (precursori) necesare preparării de droguri sub formă de cristal.

La percheziția făcută în casa sa au fost ridicate mijloace și instrumente necesare producerii de droguri, transmite DIICOT.

Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a suspectului de 25 de ani, pentru o perioadă de 30 zile.

×
Subiecte în articol: droguri student Harghita
Parteneri
x close