Antena 3 CNN Actualitate Un student din Iaşi s-a sinucis din dragoste (VIDEO)

Un student din Iaşi s-a sinucis din dragoste (VIDEO)

Un student din Iaşi s-a sinucis din dragoste (VIDEO)
14 Iun 2007   •   23:29

Sinucidere la Iaşi! Un student de 23 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa pentru că l-a părăsit iubita. Tânărul se certase de mai mult timp cu prietena şi nu a reuşit să depăşească momentul. Miercuri seară, în timp ce se afla singur în camera de cămin, a urcat pe pervazul ferestrei de la etajul trei şi s-a aruncat în gol. Tânărul a murit pe loc. Colegii spun că băiatul a mai încercat să se omoare. Tânărul era cunoscut ca o persoană liniştită şi cuminte. Şi-a petrecut ultima zi alături de colegi la o bere. Nimic nu avea să prevestească tragedia.

Părinţii au fost chemaţi de colegi. Sfâşiată de durere, mama studentului s-a prăbuşit pur şi simplu peste trupul fiului său. Poliţiştii au demarat o anchetă.

Săptămâna trecută, un alt tânăr de de 17 ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etaj. Tânărul era deprimat pentru că prietena sa dădea semne că vrea să îl părăsească. În urmă cu mai puţin de o lună, Bogdan Costache, un elev de liceu, s-a aruncat de la etajul 9, în timp ce se afla în casa profesoarei, la meditaţii. Între cei doi se legase o poveste de dragoste.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close