Antena 3 CNN Actualitate Un străin venit la București a închiriat o mașină de 185.000 euro. A condus-o câteva zile, apoi a vândut-o

Un străin venit la București a închiriat o mașină de 185.000 euro. A condus-o câteva zile, apoi a vândut-o

GettyImages-1202678985
Cetăţeanul străin a vândut maşina respectivă unui bărbat, folosind documente de identitate ale maşinii false. Foto: Gettyimages
de R.K.    |    13 Sep 2024   •   13:25

Poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule au reţinut un cetăţean străin, în vârstă de 37 de ani, acuzat de abuz de încredere, înşelăciune, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, ancheta în acest caz a demarat în urma unei sesizări făcute de reprezentantul unei firme, cu privire la faptul că, la data de 16 iunie, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cetăţean străin, ar fi închiriat un autoturism de lux, de la societatea pe care o reprezintă, iar la data de 30 iunie nu l-a mai restituit, conform contractului încheiat, scrie Agerpres.

În fapt, cetăţeanul străin a vândut maşina respectivă unui bărbat, folosind documente de identitate ale maşinii false, presupus emise de către autorităţi străine.

De asemenea, el a montat pe autoturism plăcuţe cu un număr de înmatriculare emis de autorităţile respective pentru un alt vehicul.

Prejudiciul în acest caz se ridică la 185.000 euro.

Urmează ca acesta să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia informează că autoturismul în cauză a fost găsit şi predat firmei de la care a fost închiriat. 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close