Antena 3 CNN Actualitate Un profesor din Olt, surprins în timp ce bate fără milă un elev (IMAGINI ŞOCANTE)

Un profesor din Olt, surprins în timp ce bate fără milă un elev (IMAGINI ŞOCANTE)

Un profesor din Olt, surprins în timp ce bate fără milă un elev (IMAGINI ŞOCANTE)
24 Ian 2009   •   14:56

Noi imagini şocante cu violenţele din şcolile româneşti. Un profesor de la o şcoală din Olt a fost filmat în timp ce loveşte cu bestialitate unul dintre elevi. Potrivit telespectatorului, care ne-a trimis imaginile, incidentul ar fi avut loc în comuna Redea, în urmă cu două zile. Acelaşi telespectator scrie că profesorul - brută îi ameninţă pe copii că dacă suflă o vorbă despre abuzurile la care sunt supuşi, îi va lăsa corigenţi.

Copilul nu a avut curajul să-şi anunţe nici măcar părinţii. Aceştia au aflat de la poliţie ce s-a întîmplat la şcoală. Oamenii legii au demarat o anchetă şi aşteaptă acum o plângere din partea lor. Profesorul a negat acuzaţiile şi a spus că în cei peste 20 de ani de activitate didactică nu a lovit niciodată un copil.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a dat asigurări că, dacă va fi găsit vinovat, profesorul va fi sancţionat pe măsura faptei lui. Specialiştii atrag atenţia că vinovat pentru episodul de la şcoala din Redea nu este numai profesorul. Întregul sistem de învăţământ trebuie regândit, astfel încât astfel de cazuri să nu se mai repete.
În ultima perioadă şcolile româneşti s-au tranformat în teatre de război. În opinia specialiştilor singura soluţie pentru ca astfel de cazuri de violenţă să nu se mai repete ar fi ca între profesori, elevi şi părinţii să existe o comunicare mai bună.
Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close