Antena 3 CNN Actualitate Un procuror-șef acuză că a fost otrăvit cu mercur. Acesta susține că au fost plătiți bani grei pentru executarea sa

Un procuror-șef acuză că a fost otrăvit cu mercur. Acesta susține că au fost plătiți bani grei pentru executarea sa

mercur getty images
Un procuror-șef acuză că a fost otrăvit cu mercur. Foto: Getty Images
de Georgiana Murgilă    |    30 Aug 2024   •   13:40

Un fost șef de Parchet este în război cu anchetatorii anti-mafia, după ce i-a fost clasat dosarul în care acesta reclama o tentativă de asasinat asupra sa.

Fostul prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj acuză că ar fi fost otrăvit și cere ca martorii protejați să fie audiați, susținând că s-ar fi plătit bani grei pentru executarea sa.

Magistratul a atacat în instanță soluția de clasare dată de DIICOT.

Întreaga poveste a început cu o plângere depusă de procuror. Acesta susține că ar fi fost victima unei tentative de omor și ar fi descoperit totul în cadrul unor analize medicale, din care a reieșit că are în organism cantități mari de metale grele. Așa a început să suspecteze că ar fi fost otrăvit.

Suspiciunile acestuia au fost întărite și de faptul că grefiera alături de care lucra în același birou ar fi descoperit același lucru.

În urma expertizei medico-legale însă, medici au stabilit că nu ar fi vorba despre cantități foarte mari de metale grele, astfel încât anchetatorii anti-mafia au decis clasarea cazului. 

Magistratul a contestat însă soluția dată de procurori, solicitând ca mai mulți martori protejați să fie audiați și să povestească despre o discuție la care ar fi asistat atunci când membrii unei grupări infracționale ar fi vorbit despre sume mari de bani pe care erau dispuși să le plătească pentru executarea fizică a procurorului.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: procuror Mercur bărbat otrăvit
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close