Antena 3 CNN Actualitate Un portar din Liga a 2-a a fost dat afară de la echipă după ce a spus că îi place să calce pisici cu mașina. Poliția s-a autosesizat

Un portar din Liga a 2-a a fost dat afară de la echipă după ce a spus că îi place să calce pisici cu mașina. Poliția s-a autosesizat

profimedia-0888392380
Un portar din Liga a 2-a a șocat cu o postare pe Facebook. Foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2024   •   13:01

Portarul Dragoş Balauru a fost dat afară de la echipa de ligă secundă Unirea Ungheni, după ce a scris pe Facebook că plăcerea sa cea mai mare este să calce pisici cu maşina. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că face verificări în legătură cu această situaţie. 

„Vânătoarea mai e cum mai e, dar plăcerea cea mai mare este să calc pisici cu maşina”, a scris Balauru pe Facebook, într-un răspuns la o postare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că în acest caz au fost depuse mai multe sesizări, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor efectuând verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei în cauză şi luarea măsurilor legale.

Marți, clubul de fotbal Unirea Ungheni a anunțat că a reziliat contractul jucătorului, într-o postare pe Facebook.

„Un astfel de moment poate fi sensibil pentru echipă dacă nu este tratat cu seriozitatea şi rigoarea potrivită, tocmai de aceea am considerat deplasarea mea aici, discuţia mea faţă în faţă cu cei implicaţi şi desigur consultarea chiar aici în cantonamentul din Slovacia, cu cei care răspund direct de formarea jucătorilor. Suntem profesionişti cu toţii tocmai de aceea am hotărât rezilierea contractului cu fotbalistul implicat în acest subiect. Cu siguranţă şi din astfel de experienţe avem cu toţii de învăţat! Echipa îşi continuă parcursul cantonamentului conform planificărilor, le-am dorit băieţilor noştri succes în amicalele următoare fiindcă în această perioadă este foarte importantă focusarea pe buna pregătire a lor”, a declarat managerul clubului, Adrian Pop.

Dragoş Balauru are 34 de ani şi a evoluat de-a lungul carierei la FC Voluntari, Gloria Buzău sau UTA Arad.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close