Antena 3 CNN Actualitate Un piteştean a lovit un poliţist cu toporul, încercând să îşi omoare soţia

Un piteştean a lovit un poliţist cu toporul, încercând să îşi omoare soţia

Un piteştean a lovit un poliţist cu toporul, încercând să îşi omoare soţia
13 Apr 2008   •   09:53

Un poliţist din Piteşti a fost rănit în timp ce încerca să reţină un bărbat care îşi ameninţa soţia cu toporul. Există însă şi o variantă a unui martor, care susţine că poliţistul s-a împuşcat din greşeală în mână. Cert este că, pentru reţinerea agresorului, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă şi două focuri de avertisment. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi distrugere.

„Am ieşit toţi să ne uităm şi eu când am urcat scările principale el cobora cu toporu în mână”, povesteşte o vecină, care apoi continuă: „Soţia lui s-a mutat aici pentru că a vrut să divorţeze de el şi el nu i-a acordat divorţul. Şi când a venit a zis «lăsaţi-mă că eu vreau doar să o omor şi atât»”.

Alarmaţi de comportamentul violent al bărbatului vecinii au chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit imediat pentru a-l reţine pe bărbat şi au fost nevoiţi să folosească şi două focuri de avertisment. În timp ce încercau să-l prindă unul dintre poliţişti s-a împuşcat în mână, susţine unul dintre martori. Varianta este infirmată însă de poliţişti.

„Agresorul deşi a fost somat a încercat să lovească cu toporul pe care îl avea asupra lui unul din poliţişti. Iniţial a fost somat verbal cum prevede procedura legală după care s-a executat foc de avertisment”, a declarat Mihai Neagoie, comandant Poliţia Piteşti.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close