Antena 3 CNN Actualitate Un nou jaf al secolului? O familie de ploieşteni susţine că i s-a furat un milion de euro

Un nou jaf al secolului? O familie de ploieşteni susţine că i s-a furat un milion de euro

Un nou jaf al secolului? O familie de ploieşteni susţine că i s-a furat un milion de euro
Foto: inmagine.com
21 Ian 2011   •   12:23

Un jaf de proporţii este anchetat de autorităţile prahovene. O familie din cartierul ploieştean Bariera Bucureşti susţine că i s-a furat un milion de euro. Poliţiştii au efectuat  joi mai multe percheziţii pentru găsirea suspecţilor. Până în prezent, familia nu a prezentat date concrete care să dovedească veridicitatea reclamaţiei.

Potrivit publicaţiei Telegraful de Prahova, hoţi au spart zilele trecute o casă din Bariera Bucureşti de unde au furat un milion de euro. Se pare că proprietarii casei vânduseră, în urmă cu mai mulţi ani, un teren pe care au obţinut aproape două milioane de euro. Proprietarii susţin că cheltuiseră deja jumătate din sumă, iar restul îl ţineau în propria casă.

Oamenii au apelat la Poliţie, iar autorităţile au început o anchetă în acest caz. Poliţiştii suspectează că hoţii au acţionat, după ce au primit un pont.

Joi seară, poliţiştii şi lucrătorii serviciului de intervenţie rapidă au descins la mai multe imobile situate în spatele Universităţii de Petrol şi Gaze. Se pare că persoanele suspectate de furtul milionului de euro nu au fost, deocamdată, găsite la domiciliu.

×
Subiecte în articol: Ploiești
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close