Antena 3 CNN Actualitate Un miner de 38 de ani şi-a omorât soţia sub ochii copiilor

Un miner de 38 de ani şi-a omorât soţia sub ochii copiilor

Un miner de 38 de ani şi-a omorât soţia sub ochii copiilor
Foto: ziuadevest.ro
13 Mai 2011   •   23:42

Crimă cutremurătoare în comuna Roşia de Amaradia. Un miner de 38 de ani, angajat la o carieră din zonă, şi-a omorât soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Martori au fost cei doi copii, unul de 10 şi celălalt de 12 ani care nu au putut face nimic să-şi salveze mama. (BETA)

Bărbatul a ieşit din tura de noapte în această dimineaţă şi a plecat, ca de obicei, spre casă. Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple.

Acasă însă, bărbatul s-a luat la ceartă cu soţia care nu găsea ligheanul în care voia să se spele. Reacţia a fost neaşteptată. Bărbatul a apucat un lemn şi a lovit-o până a trântit-o la pământ. Nu i-a fost de ajuns. A luat apoi un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Martorii crimei au fost copiii celor doi, unul de 10 şi unul de 12 ani. Când a realizat ce a făcut, bărbatul a sunat la poliţie şi apoi a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Apropiaţii familiei spun că totul s-a petrecut din cauza geloziei. Bărbatul urma să meargă 5 luni la închisoare după ce fusese implicat într-un scandal. Gândul că soţia rămasă singură acasă l-ar putea înşela i-ar fi luat minţile.

Bărbatul va mai rămâne câteva zile sub supraveghere medicală. După ce va ieşi din spital el va fi audiat de  poliţişti. Riscă să stea în spatele gratilor 25 de ani.

 



×
Subiecte în articol: miner crima Gorj omorat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close