Antena 3 CNN Actualitate Un mesaj cutremurător al soacrei lui Dan Condrea naște noi controverse

Un mesaj cutremurător al soacrei lui Dan Condrea naște noi controverse

condreaAB.jpg
30 Mai 2016   •   13:55

Una dintre femeile care l-a jelit cel mai mult pe fostul patron Hexi Pharma, soacra acestuia de peste Prut, a transmis un mesaj care naște alte semne de întrebare.

La funeraliile lui Dan Condrea, care au avut loc în urmă cu cinci zile, toți cei prezenți s-au abținut să comenteze sau să se exteriorizeze în vreun fel. O singură femeie a ieșit totuși în evidență. Soacra fostului patron Hexi Pharma a fost cea care l-a jelit tot timpul. Tot ea este cea care a transmis astăzi un mesaj care lasă în urmă multă semne de întrebare, ca și cum nu ar fi fost de ajuns cele care s-au iscat după moartea suspectă a fostului patron, scrie Libertatea.

”Toți banii pe care îi strângi într-o viață nu vor fi de ajuns ca să îți cumperi alta”, a transmis femeia, cu aluzie la fostul ei ginere.

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Citește și A început lupta pentru averea lui Dan Condrea

Citește și Rasturnare de situație! Ce scrie în testamentul patronului Hexi Pharma, modificat cu puțin timp înainte de accident

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Hexi Pharma
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close