Antena 3 CNN Actualitate Un ieşean a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a amestecat cu picioarele cimentul de construcţie

Un ieşean a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a amestecat cu picioarele cimentul de construcţie

Un ieşean a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a amestecat cu picioarele cimentul de construcţie
05 Iun 2010   •   17:38

Un bărbat dintr-o comună ieşeană a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri la gambe, după ce a amestecat cu picioarele cimentul folosit la construcţia propriei case, potrivit Mediafax.
Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, originar din comuna ieşeană Ciurea, a fost adus, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, cu arsuri la nivelul gambelor, el povestind medicilor că a amestecat cu picioarele ciment, pe care îl folosea la construcţia propriei case.
"Pacientul a fost preluat rapid în Unitatea de Primire Urgenţe, iar rănile sale au fost tratate chirurgical de către medicii plasticieni, în sala de operaţii. Bărbatul va rămâne internat în secţia de arşi, iar prognosticul este rezervat din cauza complicaţiilor posibile", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.
Ciuhodaru a adăugat că pacientul a acceptat cu greu internarea în spital, motivând că acasă urmau să sosească mai multe maşini cu materie primă pentru construcţie.

Antena3.ro





×
Subiecte în articol: barbat spital arsuri ciment casa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close