Antena 3 CNN Actualitate Un fost secretar de stat a murit în închisoare

Un fost secretar de stat a murit în închisoare

Un fost secretar de stat a murit în închisoare
28 Mar 2007   •   23:21

Fostul secretar de stat în Ministerul Economiei şi Comerţului Sorin Crivăţ a murit în penitenciarul Codlea, unde era deţinut. Conducerea închisorii spune că deţinutul a făcut stop-cardiac din cauza efortului depus pe terenul de sport. Sorin Crivăţ avea doar 32 de ani şi ar fi trebuit să se prezinte, miercuri, la Curtea de Apel Braşov pentru a fi audiat în dosarul în care era acuzat de trafic de influenţă.

Sorin Crivăţ a murit subit după ce a făcut în curtea Penitenciarului Codlea orele zilnice de exerciţii fizice. A jucat fotbal, iar la câteva minute după ce s-a întors în celulă, i s-a făcut rău.

Conform concluziilor preliminarii după autopsie, decesul a fost provocat de o insuficienţă cardio-respiratorie acută, consecutivă unei ateroscleroze aortice şi coronariene pe fondul unei boli cardiace ischemice.

Sorin Crivăţ, fost şef al structurii de securitate de la Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, a fost arestat la Braşov la sfârşitul anului trecut, sub acuzaţia de trafic de influenţă. Procurorii DNA spun că acesta ar fi primit de la omul de afaceri braşovean Florin Guran peste un miliard de lei vechi în schimbul unor avantaje pe care funcţionarul i le oferise.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close