Antena 3 CNN Actualitate Un fost prefect a murit după ce a fost lovit de o barcă, în timp ce înota în Dunăre. Bărbatul care conducea ambarcațiunea era beat

Un fost prefect a murit după ce a fost lovit de o barcă, în timp ce înota în Dunăre. Bărbatul care conducea ambarcațiunea era beat

corneliu minca
Fostul prefect de Giurgiu, Corneliu Mincă. FOTO: Antena 3 CNN
de Bianca Chirilă    |    02 Aug 2024   •   13:44

Fostul prefect de Giurgiu, Corneliu Mincă, a fost lovit mortal de o ambarcațiune condusă de un individ beat. Fostul prefect înota pe Canalul Sfântul Gheorghe al Dunării. Medicii sosiți la locul accidentului au încercat mai multe manevre de resuscitare, însă nu au avut succes. 

Fostul prefect, în vârstă de 63 de ani, înota atunci când s-a întâmplat totul. Ambarcațiunea era condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Nu se știe exact cum s-a petrecut incidentul. Cert este că această ambarcațiune l-a lovit pe fostul prefect. În acel moment, au fost alertate și autoritățile, care au ajuns rapid la fața locului. Bărbatul a fost scos din apă și s-a intervenit rapid pentru a fi salvat. S-au aplicat și manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Pe de altă parte, bărbatul care conducea această ambarcațiune a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit că avea o alcoolemie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat la spital pentru a i se face toate analizele toxicologice.

În plus, ambarcațiunea respectivă nu era înregistrată. În acest caz a fost deschis și un dosar de cercetare penală.

×
Subiecte în articol: prefect ambarcatiune accident Dunare
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close