Antena 3 CNN Actualitate Un elev de 14 ani a venit beat la ore. Părinţii au refuzat internarea sa

Un elev de 14 ani a venit beat la ore. Părinţii au refuzat internarea sa

Un elev de 14 ani a venit beat la ore. Părinţii au refuzat internarea sa
12 Noi 2007   •   19:30

Un elev de clasa a opta din Craiova a venit de la o petrecere, direct la şcoală. Poate nu ar fi fost o problemă atât de mare, dacă adolescentul de 14 ani n-ar fi băut mult prea mult alcool. Profesorii au observat că nu prea se mai ţine pe picioare şi l-au trimis imediat la cabinetul medical. Numai că elevul era atât de beat, încât a fost trimis cu salvarea direct la spital. Adolescentul nu riscă să fie exmatriculat, pentru că astfel de sancţiuni sunt prevăzute doar pentru elevii de liceu. Conducerea şcolii ar putea însă hotărî să-i scadă nota la purtare.

Părinţii, chemaţi de conducerea unităţii, şi-au dus copilul la spital. Ajunşi la Spitalul Judeţean, părinţii minorului au refuzat internarea acestuia şi l-au luat imediat acasă, fără ca medicii să-i poată aplica vreun tratament. 

"Elevul a fost adus la spital în stare avansată de ebrietate, dar părinţii lui au refuzat internarea şi l-au luat acasă. La spital nu i s-a făcut nimic, iar viaţa copilului zic eu că nu a fost pusă niciun moment în pericol", a declarat, luni seară, purtătorul de cuvânt la SJU Craiova.

Elevul a fost văzut de profesorii de la Liceul teoretic "Tudor Arghezi" ameţit, în jurul orei 12.30, înainte de începerea orelor de curs.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close