Antena 3 CNN Actualitate Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Individul a plecat în permisie pentru o zi și nu s-a mai întors

Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Individul a plecat în permisie pentru o zi și nu s-a mai întors

masina de politie
Mașină de poliție / foto cu caracter ilustrativ / FOTO: Hepta
de R.M.    |    27 Aug 2024   •   16:48

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care îşi ispăşea pedeapsa pentru furt la Penitenciarul Rahova, este căutat de polițiști, după ce nu s-a întors după o zi de permisie. Din punct de vedere legal, fapta sa e asimilată evadării.

Pencea Hariton Marian, condamnat definitiv la 2 ani, 9 luni şi 297 zile de închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, clasificat în regim deschis, este dat în urmărire, după ce nu s-a prezentat din permisiunea de ieşire pentru o zi, a transmis, marți, Penitenciarul Rahova.

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, informarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Poliţiei Oraşului Bragadiru, IPJ Ialomiţa, Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Municipiului Bucureşti, procedându-se totodată la alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din poliţişti de penitenciare ai unităţii", precizează sursa citată. 

Potrivit autorităților, la momentul părăsirii unității, bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru deschis și un tricou de culoare albă.

„Din ultimele informații, la momentul părăsirii unității era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru deschis și un tricou de culoare albă. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112” arată sursa citată.


În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, autoritățile recomandă să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112.

De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti-Rahova la telefon 0214200810.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close