Antena 3 CNN Actualitate Un craiovean a fost prins în timp ce încerca să fure borduri de pe un bulevard

Un craiovean a fost prins în timp ce încerca să fure borduri de pe un bulevard

Un craiovean a fost prins în timp ce încerca să fure borduri de pe un bulevard
16 Noi 2008   •   16:32

La capitolul furat, românii sunt întotdeauna cât se poate de ingenioşi. Asta a dovedit un craiovean care a fost prins în timp ce încerca să fure bordurile de pe un bulevard aflat în modernizare. În plus, poliţiştii au descoperit că maşina în care bărbatul încărca prada avea autorizaţia de circulaţie expirată.
Potrivit Mediafax, Cristian D. în vârstă de 34 de ani, a fost prins sămbătă seară, în jurul orei 18.30, de poliţiştii Secţiei 6 în timp ce încerca să fure mai multe bucăţi de bordură de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova. Portbagajul maşinii cu care venise bărbatul era încărcat cu 16 bucăţi de bordură din ciment.
Ca şi cum fapta bărbatului n-ar fi fost destul de gravă, poliţiştii craioveni au descoperit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului în care acesta încărca bordurile era expirată.
Reprezentanţii biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Dolj au declarat: "În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals"
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Craiova
Cele mai noi știri
Parteneri
x close