Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 6 ani și-a călcat mama cu mașina, în parcarea unui magazin din București. Femeia lăsase motorul pornit

Un copil de 6 ani și-a călcat mama cu mașina, în parcarea unui magazin din București. Femeia lăsase motorul pornit

mama lovita cu masina de copil parcare bucuresti
Femeia își punea cumpărăturile în portbagaj în momentul în care s-a petrecut accidentul | Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Ana Ciuvică    |    27 Aug 2024   •   20:32

O femeie a fost călcată cu maşina de unul dintre copiii ei. Aceasta se afla în parcarea unui centru comercial din Sectorul 3 al Capitalei, iar în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj, copiii de doi, respectiv 6 ani se aflau în autoturism. Unul dintre ei a dat în marşarier, iar femeia a fost rănită grav.

Femeia în vârstă de 41 de ani a fost transportată în stare gravă la spital.

Potrivit primelor informații, femeia tocmai ieșise dintr-un magazin și punea cumpărăturile în portbagajul mașinii.

Înăuntru, cu motorul pornit, se aflau cei doi copii ai ei, în vârstă de 6 ani și 2 ani. Unul dintre copii a reușit să bage în marșarier, iar mama sa a fost prinsă sub roțile mașinii și târâtă mai mulți metri.

Mașina cu cei doi copii înăuntru a lovit mai apoi mai multe autoturisme parcate.

Polițiștii încearcă acum să își dea seama cum a fost posibil să se producă acest accident, având în vedere că este vorba despre doi copii foarte mici.

„La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite.

La acel moment în autovehicul se aflau doi copii minori, în vârstă de 2, respectiv 6 ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Subiecte în articol: accident în Bucureşti copil sectorul 3
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close