Antena 3 CNN Actualitate Un consilier local a lovit cu o bâtă în cap un inspector care venise să-i pună sechestru pe bunuri

Un consilier local a lovit cu o bâtă în cap un inspector care venise să-i pună sechestru pe bunuri

Un consilier local a lovit cu o bâtă în cap un inspector care venise să-i pună sechestru pe bunuri
Foto: satmareanul.net
14 Iul 2011   •   22:34

Un consilier local l-a lovit în cap cu o bâtă pe un inspector al Primăriei din Cîmpulung Moldovenesc. Inspectorul venise să pună sechestru pe bunurile consilierului, pentru datorii la stat de aproximativ 400 de milioane de lei.

Nicolae Giosan, consilier local la Primăria Câmpulung Moldovenesc, a pus mâna pe bâtă, imediat ce inspectorul fiscal a intrat în curtea sa.

Consilierul nu s-a oprit la ameninţări, ci l-a lovit în cap pe inspectorul de la primărie. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă şi a fost internat pentru investigaţii amănunţite la un spital din Iaşi.

Reprezentantul primăriei venise să pună sechestru pe bunurile societăţii comerciale pe care Nicolae Giosan o patronează. Firma consilierulul local are datorii la stat de aproximativ 400 milioane de lei. Şi Primăria Câmpulung Moldovenesc plăteşte chirie uneia dintre firmele lui Giosan pentru că a depozitat materialele pentru viitoarea telegondolă care urmează să fie construită pe Rarău.

×
Subiecte în articol: consilier local bata lovit
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close