Antena 3 CNN Actualitate Un căţeluş care căzuse într-un puţ foarte îngust a fost salvat de pompieri

Un căţeluş care căzuse într-un puţ foarte îngust a fost salvat de pompieri

caine salvat ISU Bucuresti-Ilfov facebook
Datorită profesionalismului pompierilor, micul patruped a fost scos în siguranță dintr-un puț foarte îngust, cu o adâncime de 18 metri. Sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov /Facebook
03 Aug 2024   •   15:02

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au reuşit să salveze un căţel care căzuse într-un puț adânc de 18 metri şi foarte îngust. 

„Cu mare emoție dorim să împărtășim cu voi o poveste impresionantă despre reușita colegilor noștri de la Grupul Special de Salvatori.

Astăzi, salvatorii au intervenit prompt și au salvat un cățeluș aflat în pericol. Datorită profesionalismului și rapidității lor, micul patruped a fost scos în siguranță dintr-un puț foarte îngust, cu o adâncime de 18 metri. 

Astfel de intervenții, care ne țin cu sufletul la gură, ne aduc bucurie și satisfacție sufletească enormă. Sincere felicitări colegilor noștri!”, este mesajul transmis de ISU Bucureşti-Ilfov, vineri, pe pagina de Facebook.

Cu mare emoție dorim să împărtășim cu voi o poveste impresionantă despre reușita colegilor noștri de la Grupul Special...

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Vineri, 2 august 2024

×
Subiecte în articol: pompieri ISU Bucureşti-Ilfov catel put
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close