Antena 3 CNN Actualitate Un cartier din Ploieşti, la un pas de catastrofă, din cauza unui accident de circulaţie

Un cartier din Ploieşti, la un pas de catastrofă, din cauza unui accident de circulaţie

Un cartier din Ploieşti, la un pas de catastrofă, din cauza unui accident de circulaţie
08 Sep 2008   •   08:48

  Un cartier din Ploiesti a fost la un pas de catastrofă, din cauza unui accident de circulatie. Şoferul, implicat intr-o cursă ilegală de maşini a pierdut controlul autoturismului, a rupt gardul unei case şi s-a oprit într-o teavă de gaze. O scânteie ar fi fost de-ajuns pentru a arunca in aer, întreaga zonă. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului şi este acum cautat de poliţişti.

Locuitorii cartierului ploieştean Bereasca spun că au fost alarmaţi de o bubuitură puternică. Când au ieşit din case au văzut ţeava de gaze ieşită din pământ. Pompierii, politiştii şi reprezentanţii Distrigaz au izolat imediat zona. Locuitorii din zonă spun că aproape în fiecare seară pe străzile din cartier au loc curse ilegale de masini.

Reprezentantii Distrigaz au remediat parţial defectiunea, iar în zilele următoare vor săpa în pământ pentru ca nu cumva ţeava de gaze să mai fie fisurata şi în alte locuri. Şoferul vinovat pentru producerea accidentului va fi cercetat pentru distrugere şi părasirea locului accidentului şi s-ar putea alege cu dosar penal.

Antena3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close