Antena 3 CNN Actualitate Un cameraman a fost bătut de cămătari (video)

Un cameraman a fost bătut de cămătari (video)

Un cameraman a fost bătut de cămătari (video)
03 Iul 2007   •   13:26

Un cameraman al postului de televiziune ProTV a fost bătut, luni seară în Brăila, în timp ce îi filma pe membrii unei presupuse grupări de cămătari care intraseră într-o casă pentru recuperarea unei datorii. Potrivit postului de televiziune, cameramanul a primit pumni şi picioare în cap şi în abdomen şi a ajuns, în cele din urmă, la spital, pentru investigaţii medicale. Agresiunea a avut loc în timp ce poliţiştii sosiţi la faţa locului făceau cercetări în imobil. Chiar dacă incidentul s-a întâmplat sub ochii lor, de frică, martorii de pe stradă le-au spus poliţiştilor că nu au văzut nimic.

Poliţiştii brăileni au fost chemaţi să intervină la un scandal care a izbucnit la marginea municipiului. Un presupus cămătar cunoscut în zonă a venit însoţit de mai multe persoane să îşi recupereze o datorie mai veche, respectiv 15.000 de dolari pe care i-ar fi împrumutat familiei respective în urmă cu trei ani, bani pe care nu i-ar fi primit înapoi la data stabilită şi pe care ar fi venit să-i recupereze cu forţa.

După ce membrii grupării i-au spart geamurile şi au încercat să-i scoată mobila afară, proprietarul casei a alertat poliţia şi echipa Pro Tv. Poliţia a deschis imediat o anchetă pentru a stabili cine este atacatorul.  

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close