Antena 3 CNN Actualitate Un bucureştean şi-a omorât nevasta pentru că vroia să îşi viziteze rudele

Un bucureştean şi-a omorât nevasta pentru că vroia să îşi viziteze rudele

Un bucureştean şi-a omorât nevasta pentru că vroia să îşi viziteze rudele
21 Mar 2009   •   19:22

O ceartă a fost de-ajuns, ca să-şi omoare soţia. Un bărbat din Bucureşti s-a supărat pe nevastă, pentru că dorea să plece în vizită la rude. A omorât-o, dar a anunţat poliţia abia la o zi după ce a comis crima. Ion Vânătoru are 56 de ani şi este maistru instructor la Grupul Şcolar Indistrial ?Nicolae Teclu?, în sectorul 3. El locuia în sectorul 4 al Capitalei, doar cu soţia sa. În ultima vreme cei doi se certau foarte des.

Joi seară femeia i-a spus bărbatului că vrea să plece în vizită la rude, în Maramureş, pentru trei săptămâni.
Sătul de singurătate, pentru că drumurile soţiei în Maramureş erau tot mai dese, bucureşteanul s-a enervat la culme, a luat cablul de telefon şi şi-a sugrumat nevasta.

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul a aşezat cadavrul soţiei pe canapea, şi s-a culcat liniştit în camera alăturată. La aproape 24 de ore de la crimă, a sunat şi a chemat ambulanţa. Medicul a solicitat imediat intervenţia unui procuror criminalist. Barbatul a recunoscut că şi-a ucis partenera de viaţă si a fost deja reţinut de poliţie pentru audieri. El este acuzat de omor calificat şi riscă închisoarea pe viaţă.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close