Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân a murit, după ce butelia de gaze a explodat

Un bătrân a murit, după ce butelia de gaze a explodat

Un bătrân a murit, după ce butelia de gaze a explodat
06 Feb 2010   •   10:27

O bubuitură puternică s-a auzit vineri noapte în comuna dâmboviţeană Gura Ocniţei. Un om a murit după ce butelia pe care o avea în casă a explodat în urma unui incendiu. Peretele unui locuinţe din apropiere aproape s-a dărâmat, iar oamenii au ieşit speriaţi din casă. Pericolul a fost cu atât mai mare, cu cât în spatele casei, o sondă extrăgea ţiţei.

În miez de noapte, vecinii şi-au scos cum au putut mai repede copiii şi au fugit din calea flăcărilor care ameninţau să înghită şi locuinţa lor.

Mai bine de două, pompierii s-au luptat cu focul. Când au ajuns în casă l-au găsit pe locatar carbonizat. Pericolul a fost foarte mare. În spatele casei se află o sondă de extragere a ţiţeiului. Speriaţi, localnicii au ieşit din case şi au încercat să-i ajute pe pompieri.

Acum o anchetă va stabili de la ce s-a produs explozia. Localnicii ştiu că bătrânul nu mai era racordat la alimentarea cu gaze de câteva zile şi este posibil să se fi încălzit cu o sobă improvizată. De la ea ar fi pornit incendiul care să fi aruncat în aer şi butelia pe care bărbatul a avut-o în casă.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close