Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Turda a dispărut fără urmă! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

Un bărbat din Turda a dispărut fără urmă! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

Un bărbat de 44 de ani, din Turda, a dispărut miercuri, 1 iulie 2020. Acesta a plecat de la domiciliul său și nu a mai revenit. Fiica sa a făcut un apel disperat pe o rețea socială.

Un bărbat din Turda a dispărut fără urmă! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!
Sursa foto: Facebook / Kitta Kat
de Laura Dinu    |    02 Iul 2020   •   08:44

Hai acasă te rogggg... Nu mai vreau sa stau...fără sa pot face nimic... Fără sa știu unde ești...  Ajutați-ne va rog din suflet!!! Este vorba de tatăl meu!!! A dispărut în data de 01.07.2020. De la ora 14:40 nu se mai știe nimic de el. A ieșit din Sibiu și de acolo nu mai știm nimic!!! Suntem disperați!!! Dați cat mai mult share și contact la 112!!!!”, scrie tânăra pe Facebook. 

Dacă l-ați văzut, sunați la 112

Bărbatul se numește Deac Ilie - Viorel, are 1,85 m, 80 kg, ochi căprui, păr negru tuns scurt, față ovală, 2 cicatrici în partea occipitală a capului. 

În momentul dispariției era îmbrăcat cu cămașă albă în carouri, cu mânecă scurtă, pantaloni tip blue jeans culoare vișiniu și pantofi maro.

Persoanele care pot oferi informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: barbat disparut Deac Ilie-Viorel
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close