Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Ilfov a rămas fără 200.000 de euro, după ce a fost jefuit de fosta soție. Apoi a rămas și fără casă

Un bărbat din Ilfov a rămas fără 200.000 de euro, după ce a fost jefuit de fosta soție. Apoi a rămas și fără casă

femeie fura bani sot getty
Inițial, bărbatul a crezut că a fost jefuit de pompierii care au lichidat incendiul. Sursă foto: Getty Images
de Delia Olaru    |    19 Sep 2024   •   12:30

Un bărbat din Ilflov a aflat că a fost jefuit de fosta nevastă după ce casa i-a luat foc. Când pompierii au stins flăcările, omul a descoperit că din locuinţă i-au dispărut 200.000 de euro, 9.000 de lei şi 5.000 de dolari.

Bărbatul a sunat la 112 imediat după incendiu și asta pentru că a verificat dacă mai are banii. Ar fi vorba despre 200.000 euro, care s-ar fi aflat într-un corp de mobilier de pe holul apartamentului. Banii lipseau.

A verificat și în dormitor, lipseau și cei 9.000 lei, iar în portofel nu mai avea cei 5.000 dolari. Inițial a crezut că a fost jefuit de pompierii care au lichidat incendiul.

Au venit polițiștii la fața locului, au făcut verificări, iar bărbatul le-a indicat-o pe fosta soție și pe socrul lui pe care îi mai suspecta că ar fi putut lua banii.

Incendiul nu ar fi fost pus intenționat. Au fost făcute mai multe verificări de către polițiști.

Fosta soție și tatăl ei au fost ridicați de polițiști. Ei au fost audiați, reținuți pentru 24 de ore, iar în urma verificărilor, polițiștii au decis să o plaseze pe femeie sub măsura arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, tatăl femeii, a fost plasat sub control judiciar.

×
Subiecte în articol: Ilfov jefuit de fosta soție
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close