Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iași a fost ucis de un roi de albine. S-a sacrificat pentru a-şi salva copiii. "Eu acum mor! Ia copiii şi fugi!"

Un bărbat din Iași a fost ucis de un roi de albine. S-a sacrificat pentru a-şi salva copiii. "Eu acum mor! Ia copiii şi fugi!"

o_1bldnbsshttc14pq194v3id1ovh8.jpg
Foto: Pixabay
19 Iul 2017   •   18:27

Fratele bărbatului  care a fost ucis de un roi întreg de albine a povestit pentru Observator.tv cum a reușit să salveze viața nepoților lui de roiul de albine care s-a năpustit asupra lor. El spune că fratele lui a țipat cu ultimele puteri să plece cu copiii și să-l lase acolo pentru că va muri. "Eu acum mor! Ia copiii şi fugi!"  Când s-a întors după el, nu a putut să se apropie pentru că era acoperit de albine.

Stupii de albine erau puşi într-un lan de porumb, la doar o sută de metri de şosea. Insectele fuseseră aduse cu o seară înainte şi, spun localnicii, erau extrem de agitate. 

Pentru Florin, viaţa copiilor săi a fost mai presus de orice. A rămas la pământ, acoperit de roiul de albine, pentru ca fratele lui să aibă timp să-i salveze cei doi fii. Cel mai mic are doar 8 luni. Sub ochii lor, tatăl a murit înţepat de sute de lbine. Criminaliştii au numărat pe trupul lui Florin 1.100 de înţepături. 

×
Subiecte în articol: Iași albine mort venin
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close