Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din București și-a ucis iubita, apoi s-a sinucis. Vecinii au auzit cearta chiar înainte de incident

Un bărbat din București și-a ucis iubita, apoi s-a sinucis. Vecinii au auzit cearta chiar înainte de incident

politia
Mașină de poliție. Sursa: hepta / Mediafax Foto
de Andreea Ştefan    |    20 Iul 2024   •   10:40

Crimă urmată de sinucidere în Sectorul 4 al Capitalei. Un bărbat şi-ar fi pus capăt zilelor, vineri seară, după ce şi-a omorât iubita. Vecinii spun că i-ar fi auzit cum se ceartă înainte de incidentul teribil.

Vecinii sunt cei care au sunat la 112 și le-au spus polițiștilor că au auzit mai multe zgomote.

Când autoritățile au ajuns la blocul din Sectorul 4, au găsit două persoane decedate în apartamentul în care locuiau o femeie și un bărbat. Potrivit primelor informații, cei doi erau concubini.

Principala ipoteză pe care merg procurorii acum este aceea că ar fi vorba despre un omor urmat de o sinucidere, însă se fac cercetări pentru a se stabili exact dacă într-adevăr așa stau lucrurile.

Anchetatorii au făcut seara trecută cercetări la fața locului și au ridicat probe care urmează să fie analizate.

Mai mult decât atât, polițiștii au vorbit inclusiv cu vecinii celor doi, care le-au spus că cei doi concubini s-ar fi certat.

A fost deschis un dosar penal. Poliția Capitalei sau Parchetul de pe lângă Tribunalul București nu au venit cu un punct de vedere oficial privind această situație.

Comunicatul DGPMB

„La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 Poliție au fost sesizați prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mătușa sa, domiciliată la o adresă din Sectorul 4, nu mai răspunde la telefon. 

Polițiști din cadrul Secției 16 s-au deplasat la fața locului și au solicitat în sprijin un echipaj de descarcerare, care a reușit să deblocheze ușa, aceasta fiind asigurată pe interior. 

După pătrunderea în locuință, au fost identificate două cadavre, unul aparținând unui bărbat, iar celălalt aparținând unei femei, ambele prezentând urme de violență. 

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, înpreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis DGPMB într-un comunicat.

Bărbatul era cunoscut cu probleme psihice

Potrivit unor surse neoficiale, cei doi erau împreună de mai mult timp, iar unul dintre vecinii acestora spune că locuiau în bloc, împreună, de aproape 10 ani.

El a mai fost internat la Spitalul Obregia, fiind cunoscut cu probleme psihice.

Nepotul femeii a fost cel care a sunat vineri la 112 pentru că nu reușea să dea de ea. Polițiștii i-au chemat pe pompieri pentru că cei doi erau încuiați pe dinăuntru. El era pe hol, ea într-un pat din dormitor. Ambii prezentau plăgi și se confirmă faptul ce el era tăiat în zona gâtului.

×
Subiecte în articol: București crimă sinucidere
Cele mai noi știri
Parteneri
x close