Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Argeș a murit pe loc după ce a fost mușcat de câinele vecinei

Un bărbat din Argeș a murit pe loc după ce a fost mușcat de câinele vecinei

caine
Bărbat din Argeș, mort după ce a fost mușcat de câinele vecinei. Foto: Getty Images
de Mariana Zaharia    |    05 Iul 2024   •   09:21

Un bătrân din Mălureni, Argeș, a murit mușcat de câinele vecinei pe care o ajuta să sacrifice niște găini. Omul, trecut de 80 de ani, era la poartă când a fost atacat. Animalul, un câine de talie mare, l-a mușcat de picior și victima a decedat pe loc. Totul sub ochii proprietarei câinelui. Femeia îl ținea într-un țarc, dar câinele a ieșit. 

Cei doi, victima și proprietara câinelui, erau veri și vecini în comuna Mălureni. Joi, în jurul prânzului, femeia care locuiește singură l-a rugat pe bărbat să o ajute să sacrifice niște găini din gospodărie. Omul, în vârstă de 80 de ani, a sărit imediat în ajutorul femeii în vârstă de 76 de ani. Așa că au început să sacrifice păsările la poartă, nu în curte. 

Câinele, unul de talie mare, avea țarcul lui, iar poarta era legată. Femeia nu știe cum a ieșit. Însă animalul s-a agitat când cei doi sacrificau păsările. Așa că a sărit și l-a mușcat pe bătrân. Omul nu a mai avut nicio șansă. 

În urmă cu șase ani, bărbatul a mai fost mușcat o dată, de același câine. La acea dată, de mână. 

Acum, moartea bătrânului este anchetată de polițiști. Iar bătrâna proprietară a animalului va fi acuzată de ucidere din culpă. Câinele era înregistrat pe numele ei și femeia se ocupă de el. 

În timp ce familia victimei se va pregăti de înmormântare, proprietara câinelui spune ca va merge la poliție să fie audiată. Aceasta este în stare de șoc după moartea omului.

×
Subiecte în articol: Argeş Mălureni caine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close