Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat de 76 de ani a fost înjunghiat într-un parc din Buzău. Ar fi zăcut ore întregi pe jos până l-a observat un trecător

Un bărbat de 76 de ani a fost înjunghiat într-un parc din Buzău. Ar fi zăcut ore întregi pe jos până l-a observat un trecător

girofar masina politie
Descoperire șocantă în cel mai mare parc din Buzău. Sursa foto: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    25 Iul 2024   •   23:21

Descoperire șocantă în cel mai mare parc din Buzău. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit înjunghiat. Din primele date se pare că victima ar fi zăcut ore întregi până când un trecător l-ar fi gasit și a dat alarma la 112. 

Fapta s-ar fi petrecut în jurul prânzului, dar victima ar fi fost observată de un localnic, care a trecut întâmplător prin parc, de-abia în jurul orei 19.00.

Bărbatul de 76 de ani avea mai multe plăgi înjunghiate. La fața locului au ajuns medicii, care l-au transportat la spitalul din Buzău.

La aproximativ 24 de ore de la incident oamenii legi au reușit să-l identifice și pe principalul suspect în cazul acestui atac. Ar fi vorba despre un tânăr de 35 de ani, recent eliberat din penitenciar. El fost reținut și dus la audieri și urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ulterior, victima a fost transferată la Spitalul Floreasca din București, iar acum starea lui este stabilă. De asemenea, a făcut și primele declarații și le-a spus polițiștilor că după atac a constatat că îi lipseau verigheta și a telefonul.

×
Subiecte în articol: bărbat înjunghiat Buzau poliție
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close