Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe o șosea din Dâmbovița

Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe o șosea din Dâmbovița

masina de politie
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. FOTO: Hepta
de Bianca Chirilă    |    07 Oct 2024   •   10:21

Poliţiştii au fost sesizaţi că o maşină este răsturnată pe DN 7 în localitatea dâmboviţeană Gura Foii, iar la aproximativ un kilometru a fost găsit un bărbat care a spus că el a condus maşina, dar nu avea permis, era băut şi s-a constatat că furase autovehiculul, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

„În dimineaţa de 6 octombrie a.c., în jurul orei 05:40, poliţiştii de la Secţia nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Gura Foii, este un autoturism răsturnat. La aproximativ un kilometru, pe raza comunei Crângurile, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care ar fi susţinut ca ar fi condus autoturismul respectiv. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, autoturismul respectiv ar fi fost sustras de la domiciliul unui bărbat, din comuna Călineşti, şi ar fi fost condus până în municipiul Piteşti şi, ulterior, pe DN 7, spre oraşul Găeşti. În plus, cel care a condus maşina a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice şi a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

×
Subiecte în articol: politisti accident sofer beat masina furata
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close