Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a reclamat că i s-au furat 200.000 de euro și că i s-a dat foc la casă. A rămas uimit când a văzut pe camere cine era hoțul

Un bărbat a reclamat că i s-au furat 200.000 de euro și că i s-a dat foc la casă. A rămas uimit când a văzut pe camere cine era hoțul

masina de politie
Un bărbat ar fi fost jefuit de 200.000 de euro chiar de fosta soţie.FOTO captură video Antena 3 CNN
de Ana Ciuvică    |    25 Sep 2024   •   08:58

Un bărbat ar fi fost jefuit de 200.000 de euro chiar de fosta soţie. Mai mult, pentru a-şi acoperi urmele, aceasta ar fi dat foc apartamentului în care erau ascunşi banii. Planul ar fi fost dus la bun sfârşit cu ajutorul tatălui ei. Femeia se află acum în spatele gratiilor, iar fostul socru al victimei a fost plasat sub control judiciar.

"Fosta mea soţie mi-a furat banii din casă şi a incendiat casa ca să, bănuiesc eu, ca să îşi acopere urmele."

Este povestea pe care a trăit-o un bărbat de 37 de ani din Capitală. După ce i-a luat foc apartamentul a aflat că îi lipsesc 200.000 de euro, economiile pe care le ţinea ascunse în locuinţă. Principalul suspect, aflat acum în arest, este fosta soţie a bărbatului, singura care ştia unde sunt puşi banii.

În momentul în care a aflat că apartamentul lui a luat foc, proprietarul a venit să îşi măsoare pagubele. Atunci şi-a dat seama că îi lipsesc peste 200.000 de euro pe care îi avea depozitaţi în locuinţă.

Bărbatul păgubit: "M-au sunat prietenii că a luat apartamentul foc. Am sunat-o tot drumul, ea nu mi-a răspuns la telefon pentru că ea deja era pe drum cum ar veni şi avea telefonul lăsat acasă ca să nu o ia după GPS sau după ceva. L-am sunat şi pe socrul meu, că am zis dacă nu reuşesc să dau de ea să îl sun pe el. Avea telefonul închis. Şi când mi-a răspuns la telefon fosta soţie, i-am zis vezi că a luat foc apartamentul, du-te acolo, că sunt banii acolo, că tu ştii de bani şi aşa. Şi a zis haide, haide că mă duc. Şi a venit şi ea acolo".

Bărbatul a depus plângere la poliţie, însă nu îşi imagina cine va deveni principalul suspect. Poliţiştii au început să facă cercetări şi au ridicat camerele de supraveghere din bloc.

Bărbatul păgubit: "S-a văzut pe camere că era ea. Eu am recunoscut-o când a urcat în scara blocului şi apoi când a urcat în scara blocului şi după aia a izbucnit incendiul, ea fiind mascată".

Câteva zile mai târziu procurorii au prins două persoane. Care ar fi furat suma de bani este chiar fosta soţie care, spun procurorii, ar fi fost ajutată de tatăl ei să-şi pună planul în aplicare. Cei doi au fost reţinuţi pentru furt, asta deşi bărbatul bănuieşte că ei sunt şi cei care i-au dat foc la locuinţă pentru a-şi acoperi urmele.

Fosta soţie a victimei este acum în spatele gratiilor, în timp ce tatăl ei se află sub măsura controlului judiciar.

×
Subiecte în articol: jaf București familie incendiu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close