Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a murit, în urma unui accident în care a fost implicat un camion al MApN (VIDEO)

Un bărbat a murit, în urma unui accident în care a fost implicat un camion al MApN (VIDEO)

Un bărbat a murit, în urma unui accident în care a fost implicat un camion al MApN (VIDEO)
05 Aug 2009   •   14:43

Un bărbat a murit, în urma unui accident în care a fost implicat un camion al MApN. Accidentul a avut loc pe DN1 A , în judeţul Braşov.

Camionul Ministerului Apărării Naţionale fusese trimis pentru a scoate din râpă maşina Armatei care s-a răsturnat, cu o zi în urmă, pe DN1 A. Accidentul a avut loc, după ce şoferul camionului MApN nu a asigurat maşina corespunzător şi a intrat într-un autoturism staţionat în coloană.

"Autoutilitara MApN a venit, în jurul orei 11.30, să ajute celălalt camion care s-a prăbuşit ieri în râpă. Şoferul a oprit în zonă şi a coborât fără să asigure corespunzător maşina, iar aceasta a luat-o la vale şi a lovit o Dacia Logan care era oprită în coloană, în spatele autoutilitarei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, pentru Mediafax.

Persoana decedată este şoferul autoturismului staţionat, Nicolae Muntean. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a fost grav rănită. Trei dintre cele patru persoane aflate în camionul MapN au fost şi ele rănite.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: MApN
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close