Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost târât doi metri de un tramvai în sectorul 5 al Capitalei, în faţa unui mall

Un bărbat a fost târât doi metri de un tramvai în sectorul 5 al Capitalei, în faţa unui mall

Un bărbat a fost târât doi metri de un tramvai în sectorul 5 al Capitalei, în faţa unui mall
16 Ian 2014   •   12:13

Un bărbat a fost rănit după ce a fost prins sub tramvai şi târât aproximativ doi metri, în faţa unui mall din Sectorul 5 al Capitalei.

Acesta a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la Spitalul Universitar, conform declaraţiei purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Vasile Daniel, informează MEDIAFAX.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, incidentul s-a produs în jurul orei 11.00, la intersecţia Calea Rahovei cu Şoseaua Progresului, după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani a încercat să traverseze dinspre City Mall către staţia de tramvai.
   
Bărbatul a fost lovit cu uşa de un tramvai care oprea în staţie, a căzut între şine şi a fost târât aproximativ doi metri. Acesta a scăpat numai cu răni uşoare, fiind preluat de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Universitar.
   
Vasile Daniel a mai spus că reprezentanţii ISU au intervenit cu un echipaj de prim ajutor, o autospecială de descarcerare şi o maşină de stingere, care ar fi urmat să fie folosită în cazul în care era nevoie ca tramvaiul să fie tractat. 

×
Subiecte în articol: sectorul 5
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close