Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împușcat în propria casă, de un individ necunoscut, la Constanța. Suspectul este căutat de poliție

Un bărbat a fost împușcat în propria casă, de un individ necunoscut, la Constanța. Suspectul este căutat de poliție

politia hepta
Bărbat împușcat în propria casă, la Constanța. Sursa: Hepta / Mediafax Foto
de Cătălina Buzoianu    |    13 Aug 2024   •   15:56

Un bărbat a intrat într-o locuință din Constanța și a tras cu pistolul asupra proprietarului. Incidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 12:00, într-un imobil din centrul orașului. 

Polițiștii ar fi fost anunțați printr-un apel la 112 că un bărbat ar fi pătruns într-o locuință, având asupra sa un pistol. 

Individul ar fi tras asupra proprietarului, după care ar fi fugit.

În urma atacului, proprietarul imobilului s-a ales cu o rană la nivelul bărbiei și a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean. În acest moment, bărbatul se află în afara oricărui pericol. 

”La data de 13 august, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței unei alte persoane, având un pistol (posibil cu bile) și ar fi tras asupra proprietarului, apoi ar fi părăsit zona.

Proprietarul imobilului ar fi fost rănit în zona bărbiei și ar fi primit îngrijiri medicale.

La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța.

De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu și Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor poducerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Constanța pistol atac armat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close