Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost atacat cu paharul de un director de spital (video)

Un bărbat a fost atacat cu paharul de un director de spital (video)

Un bărbat a fost atacat cu paharul de un director de spital (video)
06 Iul 2007   •   13:23

Dacă vrei să reclami ceva, rişti să te trezeşti cu un pahar în cap! Cel puţin aşa susţine un bărbat din Motru că a fost tratat de directorul spitalulului din oraş. Omul a vrut doar să-l anunţe pe şeful instituţiei că este pasat dintr-o secţie într-alta. Bărbatul şi-a dus fetiţa de cinci ani la medic pentru că aceasta spunea că o doare foarte tare o ureche. La spitalul din Motru, însă, omul spune că medicii l-au purtat de la o secţie la alta.

Supărat şi speriat că starea fetiţei se poate agrava, tatăl s-a dus să-i povestească directorului prin ce-a trecut. Spune că l-a găsit în birou cu doamna director adjunct, cu două pahare în faţă. N-a găsit înţelegere la acesta. Din câte spune, directorul l-a scos din birou şi a aruncat cu un pahar după el. ?S-a ridicat, a dat cu lichidul din pahar, am avut o mică reacţie de a mă feri.Şi a venit şi m-a plesnit cu paharul în gură. M-a luat de mâini, în şuturi şi m-a dat afară, m-a bruscat?, povesteşte bărbatul.

Directorul spune că nimic din tot ce susţine bărbatul nu este adevărat. Mai mult, acesta i-ar fi vorbit urât. ?A intrat, a ţipat şi-a ieşit imediat. Nu l-am dat afară, nu am avut ocazia să schimb două fraze cu el?, se apără directorul.

Angajaţii spitalului spun că nu ştiu nimic despre scandal. Tatăl fetiţei a depus plângere la poliţie pentru agresiune, dar şi la conducerea Spitalului Judeţean Gorj care va începe o anchetă.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close