Antena 3 CNN Actualitate Un antrenor de karate din București, reținut după ce și-ar fi agresat sexual elevele. Cea mai mică are 11 ani

Un antrenor de karate din București, reținut după ce și-ar fi agresat sexual elevele. Cea mai mică are 11 ani

antrenor de arte martiale
Victime ar fi patru copile pe care bărbatul ar fi trebuit să le antreneze într-un cantonament la Vâlcea. FOTO: Antena 3 CNN
de B.C.    |    03 Sep 2024   •   18:24

Un antrenor de arte marţiale a fost reţinut și plasat sub control judiciar pentru abuzuri sexuale. Victime ar fi patru copile pe care bărbatul ar fi trebuit să le antreneze într-un cantonament la Vâlcea. Cea mai mică are 11 ani, iar cea mai mare are 17.

ACTUALIZARE: Antrenorul a fost plasat sub control judiciar.

ȘTIRE INIȚIALĂ: În noaptea de luni spre marți, după un apel la 112, poliţiştii au descins la pensiunea unde erau cazaţi copiii şi antrenorul.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei două dimineața de tatăl unei minore, care a fost anunțat de către fiica sa că antrenorul face scandal și a atins-o pe una dintre elevele sale.

18 copii, cu vârste cuprinse între șapte şi 19 ani, înscrişi la clubul sportiv din Bucureşti, erau împreună cu cel care le e mentor.

Cunoștință a antrenorului: „Mi-e greu să cred așa ceva. Salonul îl am de patru ani, mamele copiilor vin la noi la salon cât timp copiii își fac antrenamentul. Îl știu pe el. Mi se pare un băiat și un domn pe deasupra, foarte drăguț, și nu pot să cred că a făcut așa ceva. Cu bun simț, avea grijă de copii, un om cu foarte mult bun simț și își făcea treaba cu pasiune.”

Potrivit unor surse judiciare, patru copile, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, i-ar fi căzut victime antrenorului în tabăra organizată la Voineasa. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reţinut pentru agresiune sexuală asupra minorilor.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close