Antena 3 CNN Actualitate Un alt tânăr ucis într-un accident de motoscuter

Un alt tânăr ucis într-un accident de motoscuter

Un alt tânăr ucis într-un accident de motoscuter
08 Iun 2007   •   13:52

La mai puţin de o zi după ce doi tineri au murit într-un accident de motocicletă, un altul a decedat azi-noapte în acelaşi mod, iar prietenul lui a ajuns în stare critică la spital. Accidentul a avut loc la 5 dimineaţa, în zona Podului Eroilor. Cei doi tineri se plimbau cu un motoscuter, când au dat peste un canal peste nivelul străzii. Din cauza lipsei de experienţă, tinerii au pierdut controlul asupra direcţiei, s-au lovit de o gură de canal acoperită, apoi de o bordură după care au mai rulat aproximativ 10-20 metri şi s-au răsturnat cu motoscuterul. Tânărul de 18 ani aflat pe locul din spate a murit pe loc. Băiatul nu avea cască sau orice alt echipament de protecţie. Cealaltă victimă este în stare critică la spital.

Un accident similar a avut loc joi, în Bucureşti, unde un elev a murit şi un altul e în stare gravă la spital - după o cursă cu motocicleta într-o pauză. Goneau cu peste 100 de kilometri pe oră şi au intrat într-un scuter al cărui şofer şi-a pierdut şi el viaţa pe loc. Cei doi tineri de pe motocicletă erau elevi la Grupul Şcolar Dacia din Bucureşti. Erau în pauza mare şi făceau ture cu motorul pe strada din faţa şcolii.

Tinerii nu sunt conştienţi de pericolul pe care-l reprezintă mersul cu scuterul, mulţi neavând o experienţă în condus, susţine inspector pe probleme de imagine al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu. Potrivit acestuia, ?există scutere care ating viteza şi de 80 km/h, iar pentru un copil de 16 ani este teribilismul vârstei?. El a precizat că unul dintre elevii de pe motocicleta implicată joi într-un accident era în practică, celălalt fiind prezent la două ore de curs. ?Nu se poate spune exact dacă chiulea sau nu, întrucât erau în pauza mare când s-a petrecut accidentul?, a spus Marian Banu.

Citiţi şi UN ELEV MORT ŞI ALTUL RĂNIT DUPĂ UN ACCIDENT LA LICEU

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close