Antena 3 CNN Actualitate Ultimele pregătiri pentru cununia religioasă a Elenei și a lui Ianis Hagi, care va avea loc duminică, la Palatul Știrbey

Ultimele pregătiri pentru cununia religioasă a Elenei și a lui Ianis Hagi, care va avea loc duminică, la Palatul Știrbey

Elena ?i Ianis Hagi
Duminică, la ora 19:00, la Palatul Știrbey din Buftea, va avea loc petrecerea de nuntă a Elenei și a lui Ianis Hagi. Sursă foto: Antena
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2024   •   16:44

Cununia religioasă a Elenei şi a lui Ianis Hagi va avea loc în această duminică, la Palatul Știrbey de lângă București, iar Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente din cadrul acestuia

Dragostea lor va fi celebrată duminică, pe 14 iulie, la un an de când Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena şi la mai bine de jumătate de an de la cununia civilă, care a avut loc în decembrie 2023.

Mâine la ora 15:00 cei doi miri sunt așteptați la Biserica Sfântul Visarion din Bucureşti pentru cununia religioasă. Nașii cuplului vor fi Andreea și Costel Naciadis, oameni de afaceri din Constanţa.

Duminică, la ora 19:00, la Palatul Știrbey, din Buftea, va avea loc petrecerea de nuntă care se anunţă memorabilă.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri la Palatul Știrbey, din Buftea, acolo unde sunt așteptați cel puţin 700 de invitaţi, printre care nume importante din lumea fotbalului, dar şi politicieni, care fi martori jurămintelor de dragoste dintre Elena şi Ianis Hagi.

Invitații vor avea un meniu special pregătit de trei chefi de la emisiunea Chefi la cuţite, iar atmosfera de petrecere va fi întreţinută de formația Pindu. 

Elena şi Ianis Hagi au acordat un interviu exclusiv în care vorbesc despre relația lor și nunta ce urmează să aibă loc în acest weekend.

Reporter Antena: Ce v-a făcut să alegeți o locație istorică pentru marele eveniment și ce înseamnă domeniul Știrbey pentru voi?

Ianis Hagi: Eu știu că Elena mi-a spus să găsim ceva frumos, iar Palatul Știrbey este una dintre cele mai spectaculoase locații din București. Prima dată când ne-am dus acolo, ne-am simțit foarte bine, am simțit că putem să planificăm nunta așa cum ne-o dorim. Iar apoi era și discuția de număr. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii acolo au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit.

Elena Hagi: Este o locație foarte frumoasă cu o tradiție în spate și o poveste istorică frumoasă, dar în primul și în primul rând este un cadru superb și de-abia aștept să vedem cum o să fie duminică.

×
Subiecte în articol: Ianis Hagi Elena Hagi Palatul Știrbey
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close