Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşul lui Leo dorea să fie ?criminalul model? (VIDEO)

Ucigaşul lui Leo dorea să fie ?criminalul model? (VIDEO)

Ucigaşul lui Leo dorea să fie ?criminalul model? <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Oct 2007   •   18:46

Subofiţerul craiovean care l-a ucis şi tranşat pe Leo vroia să fie ?criminalul model?. Dorea să comită crima perfectă, să fie admirat. O minte diabolică, şi un orgoliu prea mare l-au pierdut însă. Când a fost reţinut nu credea că a putut să dea greş.

Cosmin Lăzăroiu provine dintr-o familie respectabilă. De când a fost arestat, părinţii şi fratele lui sunt în stare de şoc. Nu s-au dus după el la poliţie sau la tribunal. Nu pot crede că fiul lor poate fi măcelarul care a îngrozit o ţară întreagă. Colegii de la Penitenciar sunt şi ei uimiţi. Anchetatorii spun că după ce l-a omorât pe Leo, măcelarul ar plecat liniştit la serviciu.

Întors acasă, ar fi trecut la trecut la tranşarea cadavrului. Anchetatorii spun că o parte din cap ar fi dus-o în Caraş Severin pe de 6 octombrie. Cealaltă parte ar fi ţinut-o în congelator şi ar fi aruncat-o abia 5 zile mai târziu. Atunci, s-a învoit şi a plecat cu trei ore mai devreme de la serviciu. Anchetatorii spun că după ce a scăpat de cadavru, subofiţerul ar fi făcut curat în garsonieră. Vecinii au crezut doar că au un vecin gospodar.

Cosmin Lăzăroiu nu s-a sfiit să meargă la înmormântarea celui pe care se spune că l-ar fi măcelărit. Cosmin Lăzăroiu era un angajat model al Penitenciarul Pelendava. Lăzăroiu îşi dorea să ajungă model, aşa că şi-a postat fotografia pe un site de profil. La puţin timp după ce a fost arestat, a recunoscut că l-a ucis pe Leo.

Cel care l-a ucis pe Leo dorea să facă crima perfectă

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close