Antena 3 CNN Actualitate Ţurţuri mortali de peste doi metri, în mai multe oraşe. Trimite imagini cu pericolele iernii (VIDEO)

Ţurţuri mortali de peste doi metri, în mai multe oraşe. Trimite imagini cu pericolele iernii (VIDEO)

Ţurţuri mortali de peste doi metri, în mai multe oraşe. Trimite imagini cu pericolele iernii (VIDEO)
22 Ian 2010   •   11:22

Aproape toate judeţele din România sunt vizate de o atenţionare Cod Galben de ger, valabilă începând de miercuri seară. În unele zone, însă, temperaturile au atins deja minime de până la -25 de grade Celisius.

Pericolul de îngheţ este, astfel, "la el acasă". În această perioadă, numărul de oameni care ajung la spital cu fracturi cauzate de alunecări creşte semnificativ.

Gheaţa formată pe alei nu este, însă, singurul pericol care îi paşte pe românii din zonele afectate de temperaturile scăzute. Aceştia trebuie să se ferească şi de ţurţurii imenşi formaţi la nivelul acoperişurilor, balcoanelor, imobilelor, precum şi în interiorul pasajelor rutiere.

Uimiţi de dimensiunile impresionante ale unor astfel de sloiuri de gheaţă, care depăşesc în unele cazuri chiar şi doi metri, utilizatorii site-ului Videonews.ro au trimis câteva imagini surprinse în imediata apropiere a locuinţelor lor.

Dacă ai "surprins" gerul în imagini, încarcă materialele tale pe Videonews.ro. Acestea vor fi preluate apoi de Antena3.ro pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la pericolul pe care îl reprezintă neîndepărtarea ţurţurilor şi a gheţii.

Iată câteva dintre "exemplarele" primite:








Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ger
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close