Antena 3 CNN Actualitate Turnee ilegale de poker, descoperite la un cazinou din Oradea

Turnee ilegale de poker, descoperite la un cazinou din Oradea

Turnee ilegale de poker, descoperite la un cazinou din Oradea
06 Aug 2010   •   13:12

Deşi autorizaţia era dată pentru o sală de jocuri, patronii localului din Oradea au decis din proprie iniţiativă să diversifice activitatea şi au adunat la aceeaşi masă jucători de poker.

"Deranjul" a fost provocat de o trupă de mascaţi care a înterupt jocul, iar patronii sunt cercetaţi acum penal.

Aşa-zisul cazino funcţiona într-o casă închiriată. Organizatori erau doi bărbaţi de 34 şi 39 de ani. Afacerea, deşi la început, le mergea foarte bine. Până când poliţiştii le-au stricat socotelile.

?Deţineam informaţii că se organizează jocuri de noroc ilegale. În momentul descinderii în local se găseau 22 de persoane, din care 15 la sala de joc?, a declarat comisarul şef Adrian Bucur, IPJ Bihor.

Ca să participe la turneele ilegale de poker, împătimiţii plăteau între 30 şi 100 de lei. Din suma adunată, 85 la sută mergea la fondul de premiere, restul intra în buzunarele organizatorilor.

?În fiecare seară, două luni a fost organizată această activitate, 20-25 de persoane participau în fiecare seară

Valoarea totală a premiilor acordate se ridică la 500 000 de lei?, a precizat comisarul şef Ioan Brîndaş, adjunctul şefului IPJ Bihor.

În timpul descinderilor, poliţiştii au mai avut parte de o surpriză.

?În incinta imobilului a fost identificat un bar fără casă de marcat, cu băuturi pentru care nu s-au pezentat documente de provenienţă?, a spus Ioan Brîndaş.

Organizatorii turneelor ilegale de poker sunt cercetaţi şi pentru evaziune fiscală şi riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare.

Antena 3

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close