Drept urmare, alături de un grup de prieteni, a comandat toate preparatele din meniul de post, deoarece tânăra spune că îi place mult mâncarea vegetariană.
Printre preparatele care au făcut paradă pe masa ei s-au aflat salata orientală, mămăliga cu varză, salata de vinete, zacusca, fasolea bătută și ciupercile. După ce au gustat din fiecare cu poftă, turiștii s-au declarat încântați, potrivit Ziare.com.
Mai apoi au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.
A urmat și desertul: papanași și mere coapte. Mărul copt cu nuci și gem a încântat-o foarte mult pe turistă, dar în cazul papanașilor sentimentele au fost contradictorii. Nu i-a plăcut smântâna, în schimb gogoașa cu dulceață i s-a părut o combinație bună.
”Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, a mărturisit turista.