Antena 3 CNN Actualitate Tribunalul Argeş: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă, Constantin şi Lică, eliberaţi

Tribunalul Argeş: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă, Constantin şi Lică, eliberaţi

Tribunalul Argeş: Penescu, Libertatu, Făcăleaţă, Constantin şi Lică, eliberaţi
11 Mai 2009   •   15:43

Tribunalul Argeş a decis, luni, eliberarea finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, a fostului director al OPC Argeş Cristian Libertatu, a directorului Pic, Liviu Făcăleaţă, a fostului preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, şi a vicepreşedintelui CCA Marcel Lică, informează Mediafax.

Decizia tribunalului nu este una definitivă. Procurorii au atacat deja cu recurs hotărârea, acesta urmând să fie judecat marţi, la Curtea de Apel Piteşti.

Cei cinci trebuie să respecte o serie de restricţii, printre care obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu şi prezentarea la organele de anchetă ori de câte ori vor fi chemaţi. Totodată, ca şi în cazul Becali, cei cinci au interdicţia de a intra în contact cu ceilalţi inculpaţi în acest dosar, precum şi cu familiile acestora.

Tot luni, Curtea de Apel Piteşti a decis ca arbitrul Aurelian Bogaciu să rămână în arest. Curtea a respins, astfel, recursul făcut la decizia Tribunalului Argeş, care nu îi acceptase cererea de eliberare sub control judiciar.

În dosarul corupţiei din arbitraj, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

În luna aprilie, judecătorii au decis că aceştia reprezintă un pericol social şi trebuie judecaţi în arest.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close