Antena 3 CNN Actualitate Trenuri de închiriat pentru o vacanţă de lux

Trenuri de închiriat pentru o vacanţă de lux

Trenuri de închiriat pentru o vacanţă de lux
04 Apr 2007   •   20:09

Turiştii străini descoperă frumuseţile României... din tren. E la modă acum ca pentru petrecerea firmei, de exemplu, sala unui restaurant să fie înlocuită cu vagonul restaurant. Atmosfera din tren este mult mai plăcută. Singurul lucru de care trebuie să ţină cont petrecăreţii este că dacă vor aer proaspăt trebuie să deschidă geamul, nu uşa. Aşa că, pentru o petrecere, pentru prezentarea unui produs sau pentru semnarea unui contract, firmele închiriază o garnitură de tren formată dintr-un vagon restaurant şi câteva vagoane de dormit. Să-ţi alegi trenul şi ruta costă însă bani grei! Există oferte şi pentru clienţii individuali, care pot face o plimbare până la Snagov, cu trenul regal sau cu unul de epocă.

Dacă prima cursă are succes, trenurile vechi vor plimba frecvent nu numai străini şi angajaţi ai companiilor multinaţionale. Pentru românii care vor să-şi petreacă vacanţa în tren se pregătesc circuite de o săptămână de la Bucureşti până pe Valea Oltului. CFR a încheiat, pentru anul acesta, contracte în valoare de 800.000 de euro.

O cursă charter cu trenurile CFR costă între 8.000-16.000 de euro în funcţie de tipul trenului şi de destinaţie. Închirierea unui tren de epocă sau a celui regal costă 7.500 de euro până la Snagov şi 16.000 de euro până la Sinaia.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close