Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au fost salvaţi de organele donate de Alexandru, micul fotbalist care a murit pe teren

Trei oameni au fost salvaţi de organele donate de Alexandru, micul fotbalist care a murit pe teren

Trei oameni au fost salvaţi de organele donate de Alexandru, micul fotbalist care a murit pe teren
07 Iun 2013   •   20:22

Din ceruri, micul fotbalist care şi-a pierdut viaţa pe teren,  zâmbeşte. Şi salvează vieţi de dincolo de moarte. Datorită lui, trei oameni trăiesc.

Organele donate de părinţii lui Alexandru au curmat chinul unei tinere din Bucureşti şi au salvat viaţa unei mame din Craiova. Între ei, de acum, e o legătură care nu se mai poate desface.

O parte din Alexandru trăieşte, într-un salon de terapie intensivă, de la spitalul Fundeni. Pe paturi, două femei ale căror destine se leagă, pentru totdeauna, de al lui.

Teodora a văzut la televizor ştirea despre accident. Dar nu s-a gândit niciodată că băieţelul purtat pe targă de medici îi va salva viaţa.

De cinci ani rinichii i-au cedat. Cinci ani de dializă. Şi de chin. Acum, îşi doreşte o vacanţă la mare. Şi viaţa pe care n-a putut s-o aibă.

Leonora, colega ei de salon, aşteaptă un rinichi de şapte ani. Începuse dializa de trei zile, când a venit vestea despre transplant. Acasă, la Craiova, o aşteaptă soţul şi două fete gemene. Le-a promis că se va întoarce sănătoasă.

Alexandru trăieşte în trei trupuri diferite. Unul, de-o vârstă cu al lui. Al Vicăi, fetiţa din Chişinău care i-a primit ficatul.



×
Subiecte în articol: spitalul Fundeni
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close