Antena 3 CNN Actualitate Trei hoţi bulgari au furat 40.000 de lei de pe cardurile angajaţilor ministerului de Interne

Trei hoţi bulgari au furat 40.000 de lei de pe cardurile angajaţilor ministerului de Interne

Trei hoţi bulgari au furat 40.000 de lei de pe cardurile angajaţilor ministerului de Interne
07 Apr 2009   •   19:38

Până şi poliţiştii cad pradă hoţilor. Trei hoţi bulgari au reuşit să fure de pe cardurile angajaţilor ministerului de Interne peste 40.000 de lei. Cetăţenii străini au montat un dispozitiv de copiere a cardurilor chiar la bancomatul din faţa IGP.

Fără nicio jenă, cei 3 cetăţeni bulgari au reuşit să monteze echipamentul de copiere a cardurilor chiar în faţa sediului Poliţiei Române. Cu datele preluate pe acest dispozitiv, reţeaua reuşea să cloneze cardurile. Codurile PIN erau şi ele copiate cu o cameră video minusculă. Aşa au dispărut din cardurile a mai multor români, peste 40.000 de lei.

Doi dintre suspecţi au fost surprinşi de una dintre camerele amplasate deasupra bancomatului. În urmă cu o lună, ATM-ul de la IGP nu era monitorizat în niciun fel.

Cei trei au fost prinşi în flagrant exact în momentul în care încercau să recupereze dispozitivul. Anchetatorii au stabilit că bancomatul din faţa Poliţiei Române nu a fost singura ţintă a bulgarilor. Cei trei au fost arestaţi marţi pentru 29 de zile.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close